Beijer-Bygg-Takvaljaren

Nya digitala hjälpmedel från Beijer Byggmaterial

Beijer Byggmaterial fortsätter att förenkla vardagen för både proffs och konsumenter genom att erbjuda smarta digitala hjälpmedel. Nu lanseras Takväljaren – en digital guide och konfigurator som gör det både enklare och roligare att lägga tak.

Digitala hjälpmedel som uppskattas av kunderna

Sedan tidigare har Beijer Byggmaterial tillsammans med Fiwe Systems & Consulting lanserat flera digitala lösningar som kompletterar e-handelslösningen och förenklar för kunderna. För drygt ett år sedan lanserades Trallväljaren – en guide och konfigurator som förenklar planeringen och arbetet med att lägga trall. Under senaste året har Beijer Byggmaterial också lanserat en app för både Ipad och smartphone där flera av e-handelsfunktionerna finns tillgängliga, paketerade i ett smidigt och användarvänligt gränssnitt. I appen finns också hjälpmedel för beräkningar och andra smarta funktioner. I dagarna lanseras Takväljaren – som bygger på samma teknik och idé som Trallväljaren.

-”Trallväljaren har blivit en stor framgång för oss och ett mycket uppskattat verktyg för flera av våra kunder”, säger Carina Erlandsson som är e-handelschef på Beijer Byggmaterial. – ”Nu tar vi konceptet vidare och erbjuder en motsvarande lösning som underlättar planering, beslut och genomförande av hela takbygget”

Takväljaren – så fungerar det

Takväljaren innehåller lösningar för mängberäkning, kalkylering och orderläggning
Användaren väljer typ av hustak, takmaterial och dimensioner. Därefter hjälper Takväljaren till med att rekommendera produkter för hela takprojektet inklusive vindskivor och takavvattning i form av en färdig artikellista med antal och pris.
Det är enkelt att justera materiallistan genom att ändra eller ta bort delar.
Resultatet blir en komplett materiallista med avtalspriser. Från listan kan kunden beställa direkt online, skapa en slutkundsoffert att skicka direkt till slutkund, spara listan som en inköpslista, skriva ut listan eller bifoga den i ett e-post meddelande.

För mer information: www.beijerbyggmaterial.se

För mer information om denna nyhet, kontakta

Carina Erlandsson, e-handelschef, Beijer Byggmaterial:
carina.erlandsson@beijerbygg.se, 072-5302301

Jerker Lundberg, sälj- & marknadschef, Fiwe:
jerker.lundberg@fiwe.se, 0761-010694

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + sixteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.